joi, 2 februarie 2017

Importanța virgulei sub „țî”


Liviu Dragnea, o vietate coprofagă, ce se vrea a fi dictatorul României.
Sursa:sutu.ro


Domnul Dragnea, născut în satul Gratia, din județul Teleorman, a avut, probabil, tot timpul dorința ca găinațul unei ciori în zbor, să aterizeze pieziș sub litera „t”de pe panoul de la intrarea în localitatea-i de baștină, astfel încât acesta să arate că ai intrat în localitatea „Grația”, un cuvânt mult mai plăcut urechilor dumnealui, și nu în Gratia, al cărui plural articulat este ...gratiile!

Intrarea în localitatea Gratia, pe care Liviu ar fi dorit tare
mult s-o cheme Grația, sau...Grațierea! 
Sursa: Google Earth


Liviule, dragă, cioara pe care o aștepți de-atâta amar de vreme, s-a cam vopsit, săraca, și umblă, așa, deghizată, ca o fantomă aviară, prin guvernul de paie, pe care tu, cu gurița ta, ai zis că-l conduci din umbră. Și dacă tot îți place să stai la umbră, poate te duci undeva și mai la umbră, de unde să conduci penalul și-mpăiatul guvern, adică... la răcoare!  Și, din Gratia, să te duci acolo unde ți-e locul, adică după pluralul gratiei!

Hevănaisdei, că tot vorbirăm deunăzi cu Trump!

Gică Contra de la proteste




2 comentarii:

  1. Javra Dragnea,se pune cu poporul pe care l-a jecmãnit atâta timp,având impresia cã nu vom riposta! "Mititica" e o pedeapsã prea ușoarã pentru acest vierme și aghiotanții lui! Mama lui a fost cam denzinformatã în ceea ce privește metodele de contracepție!

    RăspundețiȘtergere